38è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta

El Torneig i Socourt acorden una col·laboració que permetrà grabar, compartir i descarregar-se videos de jugades dels partits al Pavelló

El Torneig i Socourt acorden una col·laboració que permetrà grabar, compartir i descarregar-se videos de jugades dels partits al Pavelló

Com a novetat tecnològica d'aquest any, la 34a edició del TORNEIG BBVA DE BASQUET incorpora un innovador servei de la mà de SOCOURT, una app totalment gratuïta, que permetrà a tots els espectadors del torneig crear els highlights personalitzats de les millors jugades del Pavelló, directament amb els seus smartphones i simplement prement un botó. Com funciona? Quan un espectador prem el botó, rep instantàniament al seu telèfon els 20 segons previs des de les diferents càmeres instal·lades. Escollint la jugada a posteriori, sense post producció i amb accés immediat al contingut escollit per cada espectador, que després podran compartir fàcilment a les xarxes socials.


Altres serveis addicionals que incorpora la tecnologia SOCOURT són un xat temàtic del torneig, accés a contingut exclusiu proporcionat per l'organització i poder rebre els highlights del torneig des de qualsevol part del món.


D'aquesta manera, des de l'organització del 34È TORNEIG BBVA DE BÀSQUET apostem clarament per a les noves tecnologies aplicades a l'esport, amb aquest exclusiu servei que implica als mateixos espectadors en la creació de contingut de l'esdeveniment, aconseguint una major notorietat a les xarxes socials pel nostre torneig, els nostres jugadors i els nostres patrocinadors.


En el següent vídeo podeu veure com de fàcil n'és crear els teus vídeos amb SOCOURT!


https://www.youtube.com/watch?v=0rFAIAKdJcg


Tornar a notícies