MICHIGAN, SOTS-CAMPIONA NCAA, A SANT JULIÀ DE VILATORTA

MICHIGAN, SOTS-CAMPIONA NCAA, A SANT JULIÀ DE VILATORTA

Amb el bàsquet com autèntica religió i el treball en equip per bandera, la Universitat de Michigan finalitzarà el seu tour espanyol a Sant Julià de Vilatorta (Barcelona) en uns dies de bàsquet de primeríssim nivell en el que també participaran el Mega Bemax serbi i els primers equips de Movistar Estudiantes i Divina Seguros Joventut.


El conjunt nord-americà, que va disputar la final del prestigiós torneig March Madness en la passada temporada i té com a entrenador a l’històric John Beilein (que no ha format part de la gira per un problema de salut), completarà a Sant Julià de Vilatorta la seva gira per Espanya en un estiu molt particular per als Wolverines, que han perdut alguns dels grans protagonistes de la gesta aconseguida en la temporada anterior. Tot i això, Michigan presentarà un equip de gran energia, capacitat atlètica i, sobretot, molt talent.


Els Wolverines disputaran dos partits a Sant Julià de Vilatorta. El seu primer rival serà el Mega Bemax de Belgrad, un autèntic niu de jugadors NBA (entre ells, l’actual estrella dels Denver Nuggets Nikola Jokic) que ja s’ha convertit en un dels planters més prolífics dels països balcànics.


El seu segon partit serà contra el renovat projecte del Divina Seguros Joventut. Els de Carles Duran s’han reforçat de forma notòria durant aquest estiu i prometen oferir gran espectacle a la seva afició des del primer dia, amb noms tan mediàtics com Quincy Miller, Shawn Dawson, Marko Todorovic o l’argentí Nicolás Laprovittola


El dia abans d’aquest últim matx, Sant Julià de Vilatorta vibrarà amb la presència d’un altre conjunt de la Lliga Endesa: el Movistar Estudiantes. Els madrilenys han estat els més matiners d’aquesta pretemporada i, després d’uns quants dies de preparació a Vielha, disputaran el seu primer partit d’aquesta nova campanya davant el Mega Bemax serbi en el que serà, a més, l’estrena de Chema Berrocal com a nou tècnic estudiantil.


Tots aquests partits es disputaran al Pavelló Esportiu Municipal de Sant Julià de Vilatorta i l’entrada serà totalment lliure i gratuïta fins a completar l’aforament d’un recinte disposat a gaudir al máxim amb les perícies i virtuts d’aquests quatre fantàstics integrants.


CALENDARI I HORARI DE PARTITS


  • 23/08 – 19h – Michigan Wolverines (NCAA) vs Mega Bemax Belgrad
  • 24/08 – 20h – Movistar Estudiantes (ACB) vs Mega Bemax Belgrad
  • 25/08 – 19h – Michigan Wolverines (NCAA) vs Divina Seguros Joventut (ACB)




Gerard Solé



Tornar a notícies