38è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta

Inscripcions obertes pel 35è Torneig BBVA!

Inscripcions obertes pel 35è Torneig BBVA!

Què és el Torneig BBVA de Bàsquet?

El 35è Torneig BBVA de Bàsquet és un torneig de pretemporada, organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana, el Col·legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català i el BBVA.

El Torneig BBVA de Bàsquet s’ha consolidat com la gran festa d’estiu del bàsquet català i el Torneig de pretemporada de bàsquet més gran d'Europa, amb més de 200 equips participants, que disputaran més de 500 partits de bàsquet.


Quan es fa?

Del 6 al 8 de Setembre 2019 a Sant Julià de Vilatorta / Osona


Qui hi pot participar?

El 35è Torneig BBVA està obert a tots els equips, masculins i femenins, federats (totes les edats / categories) o aficionats (únicament en sènior masculí i femení). Molts d’aquests equips aprofiten els tres dies de torneig per fer un "Stage de pretemporada".


On ens podem allotjar i menjar?

Per fer-ho possible, l’organització us ajudarà a trobar l’opció d’allotjament (cases de colònies, albergs, hotels) i d’àpats ("càtering"), més adequada al vostre cas.

Per a informació sobre allotjament i àpats: [email protected] i +34 620 215 081 (Glòria Càceres)


Com són els partits?

Els equips es dividiran en més de 30 categories diferents, en funció del sexe, edat i nivell esportiu (anar a inscripcions, apartat “Categories”). Tots els equips jugaran un mínim de 4 i un màxim de 6 partits. Els partits tindran una durada de 4 parts de 7,5 minuts (temps morts, tirs lliures, etc, segons normes vigents Federació Catalana de Bàsquet) i tindran arbitratge i taula d’anotadors designats per la Federació Catalana de Bàsquet.


On es juguen els partits?

Aquests partits es disputaran en unes 30 pistes simultànies, situades a Sant Julià de Vilatorta (Osona, Catalunya) i altres 20 localitats properes.


Què més inclou?

Durant el 35è Torneig BBVA es realitzen altres activitats totes GRATUÏTES relacionades amb el bàsquet, com el Clínic per a entrenadors, el Trofeu Albert Tobal cadet masculí preferent, els concursos de triples i esmaixades, tots ells d’inscripció gratuïta. A més, gaudirem dels ja habituals partits de pre-temporada ACB i moltes activitats lúdiques, totes GRATUÏTES.

Els participants teniu accés gratuït a les piscines municipals de Sant Julià, els 3 dies de torneig.


Qui ho fa possible?

El Torneig BBVA de bàsquet està 100% organitzat per voluntaris. Volem agrair a totes les persones i entitats que, any rere any, fan possible el Torneig BBVA de Bàsquet. Molt especialment, a BBVA, a la Federació Catalana de Bàsquet i a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.


Com em puc inscriure al Torneig i quant costa?

Fes clic aquí per la inscripció i preus


On puc trobar més info?

A la web del torneig https://www.basquetsantjulia.org/

Per preguntes, consultes, dubtes... ens pots trobar a [email protected] o +34 690 03 95 98 (Miquel Sans)


Gaudeix de la gran festa de bàsquet a l’estiu...

...no et perdis el 35è Torneig BBVA de Bàsquet !!!Tornar a notícies