38è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta

El 2022 torna el torneig de pretemporada de bàsquet més gran d'Europa!

El 2022 torna el torneig de pretemporada de bàsquet més gran d'Europa!

El 36è Torneig de Bàsquet és un torneig de pretemporada, organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana, el Col·legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català.


El 36è Torneig està obert a tots els equips, masculins i femenins, federats (totes les edats / categories) o aficionats (únicament en sènior masculí i femení). Molts d’aquests equips aprofiten els tres dies de torneig per fer un "Stage de pretemporada". Per fer-ho possible, l’organització us ajudarà a trobar l’opció d’allotjament (cases de colònies, albergs, hotels) i d’àpats ("càtering"), més adequada al vostre cas.


Els equips es dividiran en categories, en funció del sexe, edat i nivell esportiu (veure apartat “Categories”). Tots els equips jugaran un mínim de 4 i un màxim de 6 partits. Els partits tindran una durada de 4 parts de 7,5 minuts (temps morts, tirs lliures, etc., segons normes vigents Federació Catalana de Bàsquet) i tindran arbitratge i taula d’anotadors designats per la Federació Catalana de Bàsquet. Aquests partits es disputaran en unes 25 pistes simultànies, situades a Sant Julià de Vilatorta i altres localitats properes.


Durant el 36è Torneig es realitzen altres activitats relacionades amb el bàsquet, com el Clínic per a entrenadors, la Taula Rodona Medicina i Bàsquet i els concursos de triples i d’esmaixades, tots ells d’inscripció gratuïta. A més, gaudirem dels ja habituals partits de pre-temporada NCAA i ACB, així com de moltes activitats lúdiques, totes elles gratuïtes. Els participants tindreu accés gratuït a les piscines municipals de Sant Julià, els 3 dies de torneig.


Gaudeix de la gran festa de bàsquet a l’estiu...

...no et perdis el 36è Torneig de Bàsquet de Sant Julià!!!


Tornar a notícies