38è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta

Últims dies per inscriure't al 36è Torneig

Últims dies per inscriure't al 36è Torneig

Ja us podeu imaginar les ganes que tenim de tornar-vos a veure, a Sant Julià, a l’estiu i al voltant d’una pilota de bàsquet!

El 36è Torneig de Bàsquet és un torneig de pretemporada, organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana, el Col·legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català.

El 36è Torneig està obert a tots els equips, masculins i femenins, federats (totes les edats / categories) o aficionats (únicament en sènior masculí i femení). Molts d’aquests equips aprofiten els tres dies de torneig per fer un "Stage de pretemporada". Per fer-ho possible, l’organització us ajudarà a trobar l’opció d’allotjament (cases de colònies, albergs, hotels) i d’àpats ("càtering"), més adequada al vostre cas.

Durant el 36è Torneig es realitzen altres activitats relacionades amb el bàsquet, com el Clínic per a entrenadors, la Taula Rodona Medicina i Bàsquet i els concursos de triples i d’esmaixades, tots ells d’inscripció gratuïta. A més, gaudirem dels ja habituals partits de pre-temporada NCAA i ACB, així com de moltes activitats lúdiques, totes elles gratuïtes. Els participants tindreu accés gratuït a les piscines municipals de Sant Julià, els 3 dies de torneig.

Les places són limitades.

Encara ets a temps d'inscriure't al torneig!

T'hi esperem!


Per qualsevol pregunta, consulta...  ens podeu trobar al telèfon i whatsapp +34 690 03 95 98Tornar a notícies