38è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta

El Barça B supera a Angola en un aperitiu de luxe de cara al cap de setmana (95-67)

El filial blaugrana s’ha imposat al combinat d’ Angola en el partit d’exhibició que ha servit com aperitiu dels partits d’elit al 34è Torneig BBVA, Gran Premi Diputació de Barcelona que es disputa entre el 31 d’agost i el 2 de setembre a Sant Julià de Vilatorta.

L’equip de Diego Ocampo s’ha mostrat mortífer durant la primera meitat on ha anotat 50 punts. Els blaugranes han aprofitat els tirs oberts en transició i entre Esteban y Rawson han anotat 4 triples en poc més de cinc minuts. A la pintura “Atou” Diagne intimidava als pivots rivals i fins i tot el base del 2000, Adrià Rodríguez ha tingut bons moments en l’últim tram del segon quart.

Per la seva part, el combinat d’Angola ha trobat el seu referent en Paulo Leonel, autor de 8 punts. Al descans, l’encert des de la llarga distancia ha disparat als d’Ocampo fins a un contundent 50-37.

La represa no ha significat cap alteració en la dinàmica del partit. La gràcia de Leandro Bolmaro, un dels jugadors amb més projecció d’aquest Barça, seguia fent que la diferència en el marcador augmentés.

A més a més, Ocampo des de la banqueta, ajudat per Roger Grimau, no han deixat que els seus homes es relaxessin en cap moment i la pressió agressiva a tota la pista ha acabat bloquejant al combinat africà.

Ja amb el matx decidit, Tyler Rawson, màxim anotador del partit amb 17 punts, ens ha deixat la jugada de l'enfrontament amb una gran esmaixada. Al final, victòria còmode del filial català per 95-67.