Entrega de trofeus del 33è Torneig BBVA

Entrega de trofeus del 33è Torneig BBVA

Aquest vespre ens acomiadarem del 33è Torneig BBVA de Bàsquet de Sant Julià amb l'entrega de trofeus al campió i sots-campió de cada categoria. El Pavelló de Sant Julià de Vilatorta us espera a tots els equips que heu passat a les finals per rebre el guardó que us heu ben merescut.


En acabar la final del torneig BBVA de la categoria 1 que es jugarà a les 19:50h, començarà l'entrega. Així doncs, al voltant de les 21:00h, el President de l'Associació de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, Miquel Sans, i el vice-president de la mateixa, Toni Sanicolàs, acompanyats d'altres representants de l'associació basquetbolista s'encarregaran d'oferir els mèrits als equips guanyadors d'aquesta edició del torneig.


En acabar l'entrega, el pavelló celebrarà el final de torneig. Els organitzadors i voluntaris d'aquesta edició us conviden a afegir-vos a la gran festa de fi d'edició on la música i el ball no hi faltarà.

Envia un missatge

Mantenim la teva info privada. Fent clic a Enviar
acceptes la política de privacitat

34 Torneig BBVA de Bàsquet

Sant Julià de Vilatorta
[email protected]
690 03 95 98
       

7, 8 i 9 Setembre 2017 a Sant Julià de Vilatorta / Osona


Vols rebre notícies, novetats...
sobre 34 Torneig BBVA de Bàsquet?


Mantenim la teva info privada. Fent clic a Subscriure
acceptes la política de privacitat


BBVA CX - Patrocinador principalPartner tecnológico

NBN23Patrocinadores

Català   Español   English   |   Web ecològica     |   Avís legal, política de cookies i política de protecció de dades   |   © 34 Torneig BBVA de Bàsquet

Inicia sessió